ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

20Feb2020

Την Κυριακή 09/02/2020 διεξήχθη η Τακτκή Γενική Συνέλευση του ΑΟΚ. Εγκρίθηκε ο Απολογισμός 2019 και ο Προϋπολογισμός 2020 και απαλλάχθηκε το ΔΣ από κάθε ευθύνη.Στη συνέχεια ακολούθησαν Εκλογές όπου και εκλέχτηκε ο νέος Πρόεδρος και τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο στην πρώτη του συνεδρίαση συγκροτήθηκε σε σώμα όπως παρακάτω:

 

16Dec2019

Οι ευχές του Προέδρου και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου μας για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.

22Apr2019

Το Άγιο Φως της Ανάστασης, ας φέρει στις ψυχές μας Αγάπη, Ελπίδα, Αδελφοσύνη, Αισιοδοξία, Δύναμη, Αλληλεγγύη, ας φωτίσει τις ζωές όλων μας και ας μας χαρίσει, Υγεία και προσωπική και οικογενειακή Ευτυχία.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!

22Mar2019

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 φιλοξενήσαμε στον ΑΟΚ μία πολύ ενδιαφέρουσα Επιστημονική Ημερίδα του Ιδρύματος "Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού Αγία Άννα" με θέμα "Αναγνωρίζοντας τη σημασία και την αναγκαιότητα των ορίων για μας και τα παιδιά μας». Την εκδήλωση προλόγισαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Αθανάσιος Ντέτσικας, εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αμαρουσίου, Κηφισίας και Ωρωπού κ. Κύριλλου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου μας, υπεύθυνη για τη Σχολή Γονέων και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης κα Κατερίνα Καραλή, εκπρόσωπος του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου και η Πρόεδρος του Ιδρύματος κα Ευαγγελία Παλαιολόγου Επίτιμη δικαστής, Δρ. Εγκληματολογίας.

 

08Mar2019

Με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε στον ΑΟΚ τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 στις 18:00, την Επιστημονική Ημερίδα με θέμα:
"Αναγνωρίζοντας τη Σημασία και την Αναγκαιότητα των ορίων για εμάς και τα παιδιά μας".

 

10Jan2019

Μια ακόμη μεγάλη διάκριση για το ελληνικό τένις, από ένα μεγάλο αθλητή που κάποια στιγμή ήταν και αθλητής του ΑΟΚ, αυτή τη φορά στην κατηγορία των Senior’s (Βετεράνων). Ο Κωνσταντίνος Εφραίμογλου τελείωσε πρώτος στη Παγκόσμια κατάταξη της ITF στην ηλικιακή κατηγορία 55+ στα μόνα και στα διπλά ανδρών. Συγχαρητήρια!!!

Παρακάτω η σχετική ανακοίνωση της ΕΦΟΑ:

http://efoa.gr/no-1-stin-pagkosmia-katatajh-ths-diethn/

17Dec2018

Οι ευχές του Προέδρου και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου μας για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.

 

27Nov2018

Με χαρά θα στηρίξουμε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Χριστιανική Στέγης Κοριτσιού     "ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ" στο χώρο του Ιδρύματος, στη Νέα Κηφισιά (Ανοίξεως 24) το Σαββατοκύριακο  8-9/12/2018 και από 10:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ..

 

16Jun2018

Αγαπητά μέλη του ΑΟΚ, το μέλος μας Γιάννης Αρεταίος, που είναι Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Σύλλογος Μερίμνης Ανηλίκων και Νέων" (ΣΜΑΝ), μας ενημέρωσε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα το Σωματείο και ζήτησε τη βοήθεια και τη στήριξη μας. Ελπίζουμε με τη σχετική αναλυτική ενημέρωση σας, να συνδράμουμε για να βρεθεί μία λύση και να στηρίξουμε συνανθρώπους μας, και μάλιστα παιδιά, που μας έχουν ανάγκη.

07Jun2018

Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο Αλέκος Κώτσης έφυγε από κοντά μας.

Ο Αλέκος, μέχρι πριν λίγες μέρες Αντιπρόεδρος του Ομίλου μας, είχε διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΚ για πολλά χρόνια και διακρινόταν πάντα για το ήθος του. Με την ηρεμία και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, αποτελούσε πηγή σταθερότητας και νηφαλιότητας για όλη την οικογένεια του ΑΟΚ.

Ο αγαπημένος μας Αλέκος δε θα φύγει από τη σκέψη και την καρδιά μας.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του ΑΟΚ απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ο ΑΟΚ αντί κατάθεσης στεφάνου θα πραγματοποιήσει δωρεά, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας.

Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας

Μάρκος Μπιτσάκος          Πρόδρομος Σακαλακτσιόγλου

 

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2 
  •  Next 
  •  End 
Page 1 of 2
Τετάρτη  26 Φεβρουαρίου  2020 
 11:36 
JSN Venture template designed by JoomlaShine.com