26Oct2020

Tην Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2020 έρχεται το 55o ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID ΑΟΚ Κηφισιάς, στις 17:00 το απόγευμα, στο γνωστό μέρος, στον ΑΟΔΗΚ, που, όπως πάντα, το ζούμε με μοναδική χαρά. Με δρακόντεια υγειονομικά μέτρα και όλες τις δυνατές προφυλάξεις, είναι μάλλον το ίδιο ασφαλές με μία καθημερινή μέρα στο σχολείο, και ίσως και λιγάκι περισσότερο αφού κρατάει μόνο τρεις ώρες. Είναι σημαντικό να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα γιατί ο περιορισμένος αριθμός, μας φέρνει στην πολύ δύσκολη θέση να αρνούμαστε κάποιες συμμετοχές.

12Oct2020

Συνεχίζουμε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 με το 54o ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID ΑΟΚ Κηφισιάς, στις 17:00 το απόγευμα, στο γνωστό μέρος, στον ΑΟΔΗΚ. Όσο μας βοηθάει ο καιρός και οι συνθήκες γενικότερα, θα είμαστε εκεί να δίνουμε την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους σκακιστές να παίξουν και να ευχαριστηθούν άλλο ένα Σκακιστικό Τουρνουά. Δυστυχώς, λόγω covid-19, το όριο συμμετοχών είναι στο 50% σε σχέση με άλλες χρονιές και κάποια παιδιά δεν πρόλαβαν να πάρουν μέρος την περασμένη Κυριακή.
Δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα.

08Oct2020

Ο τεράστιος Bobby Fischer είχε πει: "το μόνο που θέλω να κάνω πάντα είναι να παίζω σκάκι". Και ο William Napier είχε πει: "Η ζωή, έχει ειπωθεί, πως δεν είναι αρκετά μεγάλη για το σκάκι, αλλά γι'αυτό πάλι φταίει η ζωή, δε φταίει το σκάκι".
Εμείς που ίσως να μην προλαβαίνουμε να το φιλοσοφήσουμε τόσο, παίζουμε σκάκι επειδή μας δίνει μεγάλη χαρά, ενίοτε και τεράστια απογοήτευση και μας βγάζει για λίγο έξω από την καθημερινότητα μας.
Το 6ο Σκακιστικό Τουρνουά Ενηλίκων OPEN του ΑΟΚ ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα, σε μια δύσκολη περίοδο για όλους εμάς αλλά και για όλο τον κόσμο από ότι φαίνεται, ως μια επιπλέον πρόκληση.
Θα φοράμε την μάσκα μας, θα βάζουμε αντισηπτικό και θα παίζουμε το αγαπημένο παιχνίδι μας φιλικά και παρεΐστικα.

29Sep2020

Tην ερχόμενη Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 σας περιμένουμε σε ένα ακόμη "ηρωικό", στο 53o ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID ΑΟΚ Κηφισιάς, στις 17:00 το απόγευμα, στο γνωστό μέρος, στον ΑΟΔΗΚ.Τα παιδιά για άλλη μια φορά θα είναι οι καταπληκτικοί υπερήρωες με τις μάσκες τους, τα παγουρίνα τους, τα αντισηπτικά τους και βεβαίως τις πολύ ωραίες παρτίδες τους. Δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα, γιατί ο αριθμός είναι περιορισμένος.

 

16Sep2020

Αυτή την Κυριακή 20/9 παίζουμε σκάκι ξανά, όπως το παλιό καλό καιρό. Περίπου!!!! Θα φοράμε τις μάσκες μας, θα βάζουμε το αντισηπτικό μας, θα κρατάμε τις αποστάσεις μας, όσο είναι δυνατόν και δεν μπορούμε να είμαστε περισσότεροι από 25 παιδιά, όσα δηλαδή και σε μια σχολική τάξη. Προστατεύουμε την υγεία μας που είναι πάντα το πιο σημαντικό, αλλά δεν μπορούμε και δεν πρέπει να παραιτηθούμε από την ζωή μας και από τα πράγματα που αγαπάμε και μας δίνουν χαρά. Πάντα με προσοχή και σεβασμό στο ίδιο δικαίωμα και των
άλλων. Σας περιμένουμε λοιπόν, στο 52o ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID ΑΟΚ Κηφισιάς, που θα γίνει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στις 17:00 το απόγευμα, στο γνωστό μέρος, στον ΑΟΔΗΚ. Δηλώστε συμμετοχή γιατί ο αριθμός είναι περιορισμένος.

26Aug2020

Με δεδομένη την επιδείνωση των επιδημιολογικών δεδομένων στη χώρα μας και τη συνεχή επέκταση των κυβερνητικών μέτρων πρόληψης, προστασίας και αντιμετώπισης του covid-19, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΚ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη του αλλά και στους συμμετέχοντες αποφάσισε τη ματαίωση του open τουρνουά που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του από τις 9 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2020, σε συνεργασία με την Tennis League.
Η πραγματοποίηση ενός τουρνουά τένις κάτω από τις ισχύουσες υγειονομικές συνθήκες, επιβάλλει την αυστηρή τήρηση του Ισχύοντος Υγειονομικού Πρωτοκόλλου και σχολαστικά μέτρα προστασίας σε κάθε διαδικασία της οργάνωσης.
Με το υπάρχον προσωπικό, και τις διαδικασίες που θα έπρεπε να ακολουθηθούν, θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά επισφαλής, αν όχι ακατόρθωτη, η εξασφάλιση της απρόσκοπτης διεξαγωγής του τουρνουά και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε οι συμμετέχοντες (και οι οικογένειες τους) να εκτεθούν σε οποιονδήποτε κίνδυνο της υγείας τους.
Ευελπιστούμε ότι οι συνθήκες της επόμενης χρονιάς θα επιτρέψουν και πάλι τη διοργάνωση από τον ΑΟΚ του Open τουρνουά κατά την επιθυμία μας και τις προσδοκίες όλων.

31Mar2020

Καθώς διανύουμε την τρίτη εβδομάδα όπου κάθε αθλητική δραστηριότητα έχει ανασταλεί, είναι πλέον σαφές ότι το Οpen τουρνουά του Ομίλου μας δεν μπορεί να διεξαχθεί στις ήδη προγραμματισμένες ημερομηνίες.
Με την ελπίδα ότι, μετά το καλοκαίρι, ο εφιάλτης, που ζούμε στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, θα έχει τελειώσει, μεταφέρουμε την έναρξη του τουρνουά μας την Τετάρτη 9η Σεπτεμβρίου 2020 και τη λήξη του την Κυριακή 4η Οκτωβρίου 2020.
Μέχρι τότε #μένουμε_σπίτι #μένουμε_ασφαλείς.

04Mar2020

Ετοιμαστείτε!!
Άλλο ένα Open Τουρνουά σε συνεργασία με την Tennis League έρχεται στον ΑΟΚ από τις 21/04/ 2020 έως τις 16/05/2020!!!

Μονά & Διπλά!!
Οι δηλώσεις συμμετοχής άρχισαν!!!

03Mar2020

Σας περιμένουμε στο 51o ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID ΑΟΚ Κηφισιάς, που θα γίνει την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στις 17:00 το απόγευμα, στο γνωστό μέρος, στον ΑΟΔΗΚ.
Τελευταίο μεγάλο τεστ, prova generale πριν τα μαθητικά πρωταθλήματα Αττικής που θα γίνουν 14 & 15/3/2020 και τα πανελλήνια που ακολουθούν στο τέλος του μήνα.
Πάντα καλώς εχόντων των πραγμάτων, με αισιοδοξία και τύχη, αλλά και με ψυχραιμία και προσοχή και σίγουρα μακριά από τη μόδα του πανικού, θα το ξεπεράσουμε κι αυτό σύντομα, και σαν χώρα αλλά και σαν ανθρωπότητα.
Τελικά μαθητικά πρωταθλήματα Αττικής:
ομαδικά: την Παρασκευή 13//03/2020 και
ατομικά: το Σάββατο 14/03/2020 και την Κυριακή 15/03/2020
στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Αγίων Αναργύρων.
Και για εκείνους που δε συμμετέχουν στα πρωταθλήματα αυτά φέτος, εμείς θα είμαστε όπως πάντα εδώ με τα τουρνουά μας για συναρπαστικές και αγωνιστικές Κυριακές.

18Feb2020

Εκτάκτως, λόγω του ερχόμενου τριημέρου αλλά και της "πίεσης" των σχολικών πρωταθλημάτων, σας περιμένουμε και πάλι για μία νέα σκακιστική αναμέτρηση, στο 50o ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID ΑΟΚ Κηφισιάς, που θα γίνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:00 το απόγευμα, στο γνωστό μέρος, στον ΑΟΔΗΚ.

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3  4  5  6  7 
  •  Next 
  •  End 
Page 1 of 7
Σάββατο  28 Νοεμβρίου  2020 
 20:25 
JSN Venture template designed by JoomlaShine.com