TOURNAMENTS- Tennis

TOURNAMENTS- Tennis

26Aug2020

Με δεδομένη την επιδείνωση των επιδημιολογικών δεδομένων στη χώρα μας και τη συνεχή επέκταση των κυβερνητικών μέτρων πρόληψης, προστασίας και αντιμετώπισης του covid-19, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΚ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη του αλλά και στους συμμετέχοντες αποφάσισε τη ματαίωση του open τουρνουά που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του από τις 9 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2020, σε συνεργασία με την Tennis League.
Η πραγματοποίηση ενός τουρνουά τένις κάτω από τις ισχύουσες υγειονομικές συνθήκες, επιβάλλει την αυστηρή τήρηση του Ισχύοντος Υγειονομικού Πρωτοκόλλου και σχολαστικά μέτρα προστασίας σε κάθε διαδικασία της οργάνωσης.
Με το υπάρχον προσωπικό, και τις διαδικασίες που θα έπρεπε να ακολουθηθούν, θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά επισφαλής, αν όχι ακατόρθωτη, η εξασφάλιση της απρόσκοπτης διεξαγωγής του τουρνουά και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε οι συμμετέχοντες (και οι οικογένειες τους) να εκτεθούν σε οποιονδήποτε κίνδυνο της υγείας τους.
Ευελπιστούμε ότι οι συνθήκες της επόμενης χρονιάς θα επιτρέψουν και πάλι τη διοργάνωση από τον ΑΟΚ του Open τουρνουά κατά την επιθυμία μας και τις προσδοκίες όλων.

31Mar2020

Καθώς διανύουμε την τρίτη εβδομάδα όπου κάθε αθλητική δραστηριότητα έχει ανασταλεί, είναι πλέον σαφές ότι το Οpen τουρνουά του Ομίλου μας δεν μπορεί να διεξαχθεί στις ήδη προγραμματισμένες ημερομηνίες.
Με την ελπίδα ότι, μετά το καλοκαίρι, ο εφιάλτης, που ζούμε στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, θα έχει τελειώσει, μεταφέρουμε την έναρξη του τουρνουά μας την Τετάρτη 9η Σεπτεμβρίου 2020 και τη λήξη του την Κυριακή 4η Οκτωβρίου 2020.
Μέχρι τότε #μένουμε_σπίτι #μένουμε_ασφαλείς.

04Mar2020

Ετοιμαστείτε!!
Άλλο ένα Open Τουρνουά σε συνεργασία με την Tennis League έρχεται στον ΑΟΚ από τις 21/04/ 2020 έως τις 16/05/2020!!!

Μονά & Διπλά!!
Οι δηλώσεις συμμετοχής άρχισαν!!!

14Dec2019

Σας περιμένουμε για μια ακόμη φορά, την Κυριακή 22/12/2019 στο 46o ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID ΑΟΚ Κηφισιάς, στις 17:00 το απόγευμα, στο γνωστό μέρος, στον ΑΟΔΗΚ. Είναι το εορταστικό μας τουρνουά, το Χριστουγεννιάτικο, το καλύτερο της χρονιάς, το τελευταίο μιας ολόκληρης δεκαετίας. Παραμονές Χριστουγέννων, είναι το τουρνουά μας, που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια βραβεύονται οι γονείς από τα ίδια τα παιδιά τους για το ατελείωτο τρέξιμο όλης της χρονιάς. Δεν είναι ανάγκη βέβαια να τους το πείτε από τώρα!

27May2019

Σήμερα Δευτέρα 27/05/2019 στις 20:00 στην εκπομπή topspin στο κανάλι Cosmote tv sport 6 HD μπορείτε να παρακολουθήσετε συνεντεύξεις και στιγμιότυπα από τους αγώνες και τις απονομές του 2ου ΑΟΚ SRING OPEN DOUBLES CUP σε συνεργασία με την TENNIS LEAGUE.

 

19May2019

Κάπως έτσι έφτασε στο τέλος του, το 2ο ΑΟΚ SRING OPEN DOUBLES CUP σε συνεργασία με την TENNIS LEAGUE.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς και τους συνεργάτες μας.

 

 

09May2019

Το τουρνουά Διπλών του ΑΟΚ σε συνεργασία με την TENNISLEAGUE έφτασε στο τέλος του!!! Οι τελικοί θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 μετά τις 17:00 το απόγευμα.
Για όσους δεν τα καταφέρετε, στιγμιότυπα των αγώνων, των απονομών και πληροφορίες για το τουρνουά μας μπορείτε να παρακολουθήσετε στην εκπομπή topspin Cosmote tv sport 6 HD τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 στις 20:00.
Οι απονομές των κυπέλλων, που κατασκευάστηκαν ειδικά για τον ΑΟΚ από την Tennis Craft, θα γίνουν στις 20:00 το βράδυ κι αμέσως μετά θα ακολουθήσει η κλήρωση των δώρων για όλους τους συμμετέχοντες που θα παρευρεθούν.
Μετά την κλήρωση των δώρων, θα ακολουθήσει δεξίωση στον όμορφο κήπο μας για να γιορτάσουμε το τέλος του φετεινού ακόμη πιο επιτυχημένου τουρνουά διπλών στον Όμιλο μας.
Η δεξίωση είναι ευγενική χορηγία των μελών μας Κωνσταντίνου Παπασπύρου, Γιώργου Κιαχάκη και Γιάννη Παπαχρήστου. Τις όμορφες στιγμές θα καλύψει φωτογραφικά η Manthos Photography.

03May2019

Το τουρνουά τένις του ομίλου μας AOK DOUBLES CUP σε συνεργασία με την TENNIS LEAGUE έχει μπει στην τελική ευθεία.

Με τις ατομικές συμμετοχές να ξεπερνούν τις 370 και τον καιρό τις πρώτες ημέρες των αγώνων όχι και τόσο σύμμαχο μας, κρίθηκε αναγκαία η παράταση του για λίγες ακόμα μέρες.

Οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 μετά τις 17:00 το απόγευμα.
Οι απονομές των κυπέλλων, που κατασκευάστηκαν ειδικά για τον ΑΟΚ από την Tennis Craft, θα γίνουν στις 20:00 το βράδυ κι αμέσως μετά θα ακολουθήσει η κλήρωση των δώρων για όλους τους συμμετέχοντες που θα παρευρεθούν.

12Apr2019

Ταμπλό και πρόγραμμα αγώνων όλα στο www.tennisleague.gr... Σας ευχαριστούμε όλους σας για τις συμμετοχές ρεκόρ!!! Καλά παιχνίδια!!!

22Mar2019

Ο ΑΟΚ σε συνεργασία με την Tennisleague διοργανώνει και φέτος open τουρνουά διπλών από τις 12 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου 2019.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές ως και τις 09/04/2019 και ώρα 12.00.

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2 
  •  Next 
  •  End 
Page 1 of 2
Τρίτη  27 Οκτωβρίου  2020 
 02:40 
JSN Venture template designed by JoomlaShine.com